Skatoll fra Balmoral | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for skatoll
  Mål og nødvendig fakta om Balmoral Skatoll BU617+BU614. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  BU617+BU614

  Varenummer:

  29450922

  Merkevare:

  Balmoral

  Produksjonsland:

  England

  Høyde:

  199 cm

  Bredde:

  78 cm

  Dybde:

  46 cm

  Antall dører:

  2

  Antall hyller:

  2

  Glass i dører:

  Ja

  Antall skuffer:

  4

  Annet:

  Nedfellbar skriveplate som kan låses når plate n er lukket.

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av skatoll
  Elegant, klassisk og praktisk. Balmoral skatoll med bokskap. Slå ned den skrå døren, dra ut klaffene og skrivebordet åpenbarer seg! Se detaljbilde.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Varemerket
  En av Englands mest anerkjente møbel-varemerker. En bedrift med tradisjoner som går generasjoner tilbake. Hos Balmoral har de en finish på møblene som ikke tar utgangspunkt i masseproduksjon, men heller baserer seg på gammel håndverkstradisjon
 • Her finner du noen gode alternativer til Skatoll.
  Sekretær
  Sekretær
  9 990,-

  Nydelig praktisk skatoll

  Les mer om Sekretær
  Skatoll
  Skatoll
  10 490,-

  Praktisk skatoll

  Les mer om Skatoll
  Skatoll
  Skatoll
  35 290,-

  Klassisk skatoll med overskap

  Les mer om Skatoll
  Skatoll
  Skatoll
  32 990,-

  Englesk klassisk skatoll med bokskap

  Les mer om Skatoll
  Skatoll
  Augustino
  Skatoll
  38 190,-

  Klassisk skatoll og kommode

  Les mer om Skatoll
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Balmoral. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Balmoral helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Balmoral
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Balmoral. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Balmoral
  Hovedkatalog
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Balmoral

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Balmoral. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Treprøver

  Balmoral møbler leveres i disse førsteklasses trevariantene. Henholdsvis mahogny og barlind. Betegnelsen "antikk" benyttes her om antikkbehandling for å gi treverket et rustikk preg. Mahogny Lys Antikk er en form for lysnet mahogny.

  Barlind
  Barlind antikk
  Mahogny antikk
  Mahogny bleket/antikk
 • Stoff og fargeprøver fra Balmoral

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Balmoral. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Antikklær

  Balmorals skrivebord leveres med innfelt hud i skrivebordsoverflaten og skriveflaten i klaffen på sekretær. Denne hudflaten er i tillegg delikat preget i kanten.

  Blå
  Burgunder
  Grønn
  Rød
  Svart
  Tan
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
35 700,-
Artikkel: BU617+BU614

Skatoll

En original merkevare fra England
Flere varianter av dette produktet
(BU617+BU616)
Handle denne varen på nett
Antall:
Antikklær farge:
Trefarge:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2019 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern