Spisestuebord og stoler fra Classic Italian | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Spisestuebord
Før 25 950,-
Nå 21 990,-
Klassisk spisestuebord
Gå til
Vis bildedata
 • Mål og fakta for spisestuebord og stoler
  Mål og nødvendig fakta om Classic Italian Spisestuebord og stoler SSK001. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  SSK001

  Varenummer:

  649694561

  Merkevare:

  Classic Italian

  Produksjonsland:

  Italia

  Bord

  Art.Nr:

  SSB384

  Type:

  Uttrekkbart

  Høyde:

  75 cm

  Bredde:

  110 cm

  Lengde:

  175 cm

  Lengde med ilegg:

  225 cm

  Inkludert:

  1 stk. Illeggsplate på 50 cm.

  Stol

  Art.Nr:

  0282S

  Høyde:

  98 cm

  Bredde:

  51 cm

  Dybde:

  59 cm

  Sittehøyde:

  50 cm

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av spisestuebord og stoler
  Lekkert klassisk spisestuesett som inkluderer 6 spisestuestoler og uttrekkbart spisestuebord. Spisestuebordet har med ilegg en total lengde på 225 cm. PÅ alle bordets ben er det metallbeskyttelse. Bord kan også leveres med andre stolalternativer, stol som vist på bildet kan også leveres med armlener. Velg mellom mange lekre møblestoff til stolene, ta kontakt med oss for mer informasjon og stoffprøver.
  Se detaljer av stoffet stolene på bildet er trekt i. Tidsbegrenset tilbud!
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Innfelt mønster eller rotmønster
  På noen av modellene fra Classic Italian kan man velge om man ønsker innfelt mønstret tre. Dette produktet kan velges med eller uten mønstret innlegg. Mønstret innlegg er en type finér som man får fra en type utvekst på røttene til tretyper som bjørk, alm, oliventre og lyngtrær. Denne typen finér er kjent for sin hardhet og og tåler dessuten godt varme. Dette rotmønsteret gir et svært vakkert og spennende fargespill.  Slike rotmønster benyttes i hovedsak på bordplater, som innlegg på skuffe- og skapfronter.
  Varemerket Classic Italian
  Mestermøbler har knyttet til seg flere italienske fabrikker som produserer møbler av høy kvalitet og leverer møbelhåndverk av første klasse. Vi har nå samlet noen av disse produsentene under vårt eget varemerke Classic Italian. Alle disse brands tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav og våre krav til en bærekraftig produksjon, noe som alltid er en forutsetning for samarbeid med Mestermøbler.
 • Her finner du noen gode alternativer til Spisestuebord og stoler.
  Spisestue
  Donatello
  Spisestue
  76 900,-

  Pakke med klassisk bord og stoler

  Les mer om Spisestue
  Bord med stoler
  Fantasia Day
  Bord med stoler
  33 990,-

  Lekkert sett med bord og stoler

  Les mer om Bord med stoler
  Spisestuebord og stoler
  Spisestuebord og stoler
  57 990,-

  Klassisk spisestuebord med stoler

  Les mer om Spisestuebord og stoler
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Classic Italian. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Classic Italian helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Classic Italian
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Classic Italian. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Classic Italian
  Katalog Ferrigno
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Classic Italian

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Classic Italian. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Trefarger (SS)

  Lys valnøtt
  Mørk valnøtt
  Standard valnøtt
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
52 990,-
Artikkel: SSK001

Spisestuebord og stoler

En original merkevare fra Italia
Handle denne varen på nett
Antall:
Trefarge:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2020 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern