Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Nyttig informasjon, annet > Rengjøring og bruk av lakkerte treplater
Hvis du som kunde har kjøpt deg et nytt møbel fra Mestermøbler av finert edeltre eller heltre med lakkert overflate, bør du som hovedregel dekke til treflaten dersom du ønsker å benytte f.eks bordplaten i forbindelse med alkoholservering. Det samme gjelder dersom du skal sette en vase med blomster, potteplante i krukke ( som blir vannet ) på slike treflater. Det dannes lett et fuktig miljø under slike ting og dette ødelegger lett lakken som da lett flasser eller krakkelerer ( sprekker ).

Det samme gjelder bruk av skrivepulter med lignende overflater. Her anbefaler vi ikke at du benytter skrivematter/underlags matter av kunstige eller andre materialer som i tillegg krever rengjøring med rengjøringsmidler som vindusspray eller andre sterke rengjøringsmidler. Slike matter kan da med stor sannsynlighet ødelegge lakken. Mestermøbler tar ikke noe ansvar for slik bruk av møbelet og eventuelle reklamasjoner basert på slik bruk vil bli avvist. Forbruker kan ikke forvente at at tremøbel med lakkert overflate skal tåle slik bruk. Ved tvil vil vi benyttet et uavhengig testlaboratorium. Vi anbefaler som rengjøring av selve den lakkerte overflaten kun å benytte en tørr klut. 

Et godt tips vil for eksempel være å legge en tilklippet plastduk på bordplaten og så legge en vanlig duk over denne ved bruk av spisebordet Man kan også få kjøpt beskyttelseslaken som er litt strekk i som man kan legge over bordplaten og så legge duk over denne.
Det som lett kan skje hvis ikke er at lakken kan "boble". Dvs at alkohol og kjemikaliene i rengjøringsmidlene  reagerer kjemisk med både lakken samt limen som er benyttet til å feste det finerte edeltreet til plata.
 
Slik behandling avtre plater som nevnt over gir ingen rett til reklamasjon.
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2019 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern