Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Om Mestermøbler > Personvernserklæring
Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler
Dine data - ditt valg

Mestermøbler AS er en bedrift med lange møbeltradisjoner, basert på tillit og troverdighet. Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern på en god måte, gi deg god informasjon, og gi deg mulighet til å bestemme hvordan dine data samles og brukes. 

I Mestermøbler AS pågår det nå et omfattende arbeid med å sikre at vi etterlever den nye personvernlovgivningen som trer i kraft i Norge i juli 2018. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan brukes til å gjenkjenne en person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. 

Hvilke opplysninger behandler Mestermøbler, og til hva?

Vi samler og bruker data for å tilby deg best mulig tjenester. Vi behandler i hovedsak to typer personopplysninger; de du selv oppgir til oss og de som oppstår når du bruker våre tjenester.

Overordnet bruker vi opplysningene til å:
  • skrive ut faktura og bestille varen(e) du bestiller hos våre leverandører.
     
  • når du gjennom vår katalogbestilling tjeneste på vår nettbutikk ønsker at vi skal sende deg papirkataloger.
     
  • når du ringer oss eller via mail eller sms ønsker å motta vareprøver som stoffprøver, skinnprøver eller treprøver.
     
  • når du tar kontakt med oss om andre møbelfaglige forhold.
Når vi håndterer data, er vår fremste oppgave å gjøre det på en sikker og forståelig måte. Vi oppbevarer dine data i vår database Visma Business fakturaprogram med mindre du ønsker at vi skal slette de etter utfakturert tjeneste.

Du bestemmer over dine data

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi lagrer om deg, til å få utlevert opplysninger, til å korrigere feilaktige opplysninger og til å få slettet data. I tillegg kan du når som helst endre innstillingene for hvordan vi bruker dine data ved å ta kontakt med oss pr. mail info@mestermobler.no.

Hvem behandler mine opplysninger?

Bruken av dine personopplysninger er underlagt Personopplysningsloven. Mestermøbler AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger som samles inn når du bruker våre tjenester. Å sikre dine data er viktig for oss.
Mestermøbler AS samarbeider med en rekke leverandører av møbler i inn og utland. Dette samarbeidet innebærer at Mestermøbler AS er ansvarlige for behandlingen av enkelte data som samles når du bruker våre tjenester, da spesielt her dine data som gis ved bestillinger hos oss.

Om informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små filer som lagres på brukernes enheter, og som gjør det mulig å kjenne dem igjen. Informasjonskapsler er en vanlig del av infrastrukturen i Internett, og vi benytter informasjonskapsler bl.a. for å hjelpe deg å huske produkter du har besøkt, forbere din brukeropplevelse, hjelp til å fylle ut skjema samt handlekurvfunksjoner. Mestermøbler benytter Google Analytics som blir anvedt for å få statistikk fra vår webside som hjelp til å kunne forbedre brukeropplevelsen.

Vår garanti til deg

å forvalte dine data på en trygg, brukervennlig og ansvarlig måte er en av våre viktigste oppgaver. Når du bruker våre tjenester skal du være trygg på at sporene du etterlater deg forvaltes på en forsvarlig måte - og naturligvis i henhold til norsk lov.
Dersom du har spørsmål eller innspill til hvordan vi kan forbedre oss, kan du kontakte oss på info@mestermobler.no


Mestermøbler AS
Postboks 9533, Flisnes
6047 Ålesund

Tlf. 70171900 / 90088057
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern