Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Velkommen til kunderservice
Velkommen til vår kunderservice.
Velkommen til kundeservice!

Vi i Mestermøbler er opptatt av at du som kunde skal få den beste service – også med personlig oppfølging- når du handler med oss. Mestermøbler var først ute med netthandel av møbler i Norge for snart 20 år siden, vi har lang erfaring på dette området, dette innebærer at du får best mulig informasjon om produktet du er ute etter slik at du ikke føler behov for å «ta og føle på produktet». Vi har ved konstruksjonen av denne nye nettbutikken hatt i tankene at du skal få så utfyllende korrekt informasjon som mulig. Derfor har vi lagt vekt på detaljbilder av produktene samt store bildevisninger. God teknisk beskrivelse samt finishings der treverksalternativer samt stoffalternativ vises.

Mestermøbler tilbyr kvalitetsmøbler produsert i Europa, primært fra Italia og England. Vi har topp møbelfaglig kompetanse på produksjons- og produktnivå. Således besøker vi våre leverandører jevnlig for å kvaltetssjekke såvel konstruksjoner som utførelsen av produktene.

Mange kunder har spesielle produktønsker. Ta da kontakt med oss over telefon og vi kan kanskje spore deg inn på det du er ute etter. Vi har god oversikt over hvilke kvalitetsleverandører i Europa som tilbyr hva. Er vi i tvil om kvaliteten anbefaler vi deg ikke å gå for produktet.

Skulle du ha ønske om å motta original treprøve eller stoffprøve i stedet for den vist på den digitale fremvisningen har vi en slik gratis service. 

En bestilling hos oss innebærer en leveringstid på ca.4 uker samt en ukes transporttid. Et par uker lengre leveringstid for engelske varer p.g.a lengre produksjonsprosesser der. Vi har ingen varer på lager. Vi bestiller alle ordrer hos leverandør som setter dette i bestilling. Vi benytter Conway Transport i Danmark som transportør. De henter din ordre i Italia og leverer varene til din dør. De transporterer bare møbler og vi har svært sjelden skade. Alle varer er transportforsikret hos oss for vår regning og risiko.

Når du bestiller hos Mestermøbler bestiller vi varen umiddelbart hos leverandøren. Samtidig sender vi deg en faktura. Tilsendte faktura forfaller til betaling straks etter at du har mottatt bestilte møbler. Vi kredittsjekker alle våre kunder. Ved større kjøp tilbyr vi bankgaranti for vår regning.

Skulle du ønske å bestille en vare i spesialkledning eller spesialbehandling av tre, vil vi selvsagt hjelpe deg med denne. Imidlertid vil vi da be om en «særskilt avtale» der du fraskriver deg retten til å kunne gjøre Angreretten gjeldende. Dette kalles iflg. Kjøpsloven et "spesieskjøp". Kjøpsloven gjelder også hva angår reklamasjonsrett for kjøpet som du vil ha uansett.

Som du vil se av kolleksjonen har vi spesialisert oss på  møbler av høy kvalitet. Vi vil bestrebe oss til å utvide denne kolleksjonen ved stadig å komme med påfyll av nye modeller/leverandører. Hold deg oppdatert!

Når du handler hos Mestermøbler vil du oppleve en tett personlig oppfølging. Vi sender deg en SMS et par dager før varen levers deg. Likeledes vil sjåføren ringe dere tett innpå leveringsdagen for å gjøre nærmere avtale om tid som passer dere. De fleste leveranser skjer på sen ettermiddag eller kveld.

Lykke til med søket etter ditt møbel!
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern