Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Om Mestermøbler > Om Mestermøbler
Sterk faglig kompetanse og et bredt utvalg av kvalitetsmøbler fra ledende møbelprodusenter er det som kjennetegner Mestermøbler.

Mestermøbler AS, som ble etablert 21. januar 1987 i Ålesund på Sunnmøre, har lange tradisjoner hva angår salg av kvalitetsmøbler i Norge. Gjennom årene har vi opparbeidet oss et bredt nettverk av gode leverandører fra Europa - da primært fra Italia men også England.
Vi tilbyr således ikke varer som er produsert i Kina eller Østen i vårt sortiment. Vi legger stor vekt på at du som kunde skal føle trygghet når du handler kvalitetsmøblene du ønsker hos oss.

Selv om vi holder til i Ålesund leverer vi møbler over hele landet. Vi sender deg kataloger og prøvemateriell som tre- og stoffprøver gratis! Vi leverer fraktfritt til "din dør" over hele landet. Vi samarbeider med transportører som kun transporterer møbler. Da er vi sikre på at møblene du har bestilt kommer hele frem! Imidlertid er alle varer transportforsikret dersom uhellet likevel skulle være ute.

Mestermøbler AS tilbyr et langt bredere utvalg av møbler enn det som vi har valgt å presentere på vår nettbutikk. Moderne såvel som klassiske. Derfor anbefaler vi deg som kunde å ta kontakt pr. e-post dersom du har spesielle ønsker eller ikke finner det du er på jakt etter på nettbutikken. Du vil alltid få et hurtig svar!

Mestermøbler AS er et solid selskap som er opptatt av at du som kunde skal føle trygghet når du handler med oss. Velkommen til Mestermøbler!

 
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern