Seng fra Prama | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Palazzo Ducale Night Nattbord
Vår pris 7 390,-
Nattbord med 2 skuffer
Gå til
Palazzo Ducale Night Benk
Vår pris 4 890,-
Elegant sengebenk
Gå til
Vis bildedata
 • Mål og fakta for seng
  Mål og nødvendig fakta om Prama Seng P7165LT. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  P7165LT

  Varenummer:

  769529615

  Merkevare:

  Prama

  Produksjonsland:

  Italia

  Høyde:

  116 cm

  Lengde:

  221 cm

  Bredde:

  198 cm

  Inkludert ortopedisk sengebunn:

  Ja

  Inkludert madrass:

  Nei

  Madrasstørrelse:

  180 x 200 cm

  Annet:

  Hev og senkbar sengebunn. Oppbevaringsrom.

 • Produktbeskrivelse av seng
  lekre dobbeltsenger med metalldekor i hodegavl. Hodegavl på denne modellen er dessuten polstret med stoff. Kraftige solide senger med heltre rammer. Disse leveres inklusive en ortopediske sengebunn som kan heves, en løsning som gir en utrolig god ligge opplevelse.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Endegavl på senger fra Prama
  Senger fra Prama kan leveres med to typer avslutning på sengene. Du kan velge mellom en åpen ramme, altså en åpen endegavl (fig.1), eller en ramme med buet endegavl (fig.2). Se illustrasjon til høyre.
  Sengebunn og oppbevaring
  Alle senger fra Prama leveres inklusive en hevbar ortopedisk sengebunn som er montert på innsiden av sengerammen sammen med en bunn. En slik løsning gir et solid, stort og praktisk oppbevaringsrom. Perfekt til å oppbevare sengetøy, puter, vinter/sommerdyner og annet.
  Om varemerket Prama
  Prama er en anerkjent merkevare bygd opp av personer med en solid bakgrunn fra Italiensk møbelindustri. Pramas pasjon er møbler innen tradisjonelle klassiske design av høyeste kvalitet. Alle møbler produseres 100% i Pramas fabrikk i Pordenone nord for Venezia. Alle skap og stoler er fabrikkmonterte.
 • Her finner du noen gode alternativer til Seng.
  Seng
  Torriani Night
  Seng
  20 990,-

  Seng med polstret hodegavl

  Les mer om Seng
  Seng
  Torriani Night
  Seng
  17 490,-

  Flott tradisjonell dobbeltseng

  Les mer om Seng
  Seng
  Desideri
  Seng
  39 880,-

  Elegante dobbeltsenger

  Les mer om Seng
  Seng
  Treviso Night
  Seng
  19 990,-

  Lekker tradisjonell dobbeltseng

  Les mer om Seng
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Prama. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Prama helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Prama
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Prama. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Prama
  Palazzo Ducale Day
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Prama
  Palazzo Ducale Night
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Prama

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Prama. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Trefarger

  Hvit lakk/gull
  Kirsebær
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
37 950,-
Artikkel: P7165LT

Seng, 180 cm

En original merkevare fra Italia
Flere varianter av dette produktet
Seng, 160 cm (P7164LT)
34890,-
Handle denne varen på nett
Antall:
Endegavl:
Madrass:
Trefarge:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2021 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern