Stol Southsea fra Duresta | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Southsea Sofa
Vår pris 60 150,-
Nydelig sofa
Gå til
Vis bildedata
 • Mål og fakta for Southsea stol
  Mål og nødvendig fakta om Duresta Stol SOUT-1. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  SOUT-1

  Varenummer:

  829303063

  Merkevare:

  Duresta

  Produksjonsland:

  England

  Høyde:

  105 cm

  Bredde:

  100 cm

  Dybde:

  107 cm

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Southsea stol
  Southsea er en populær klassiker som tilbys i hele 21 varianter. Lekre proporsjoner passer godt med den klassiske stylingen Southseas høye ryggputer gir optimal ryggstøtte. Sofaen er designet for å gi stuen "a touch of class". Elegante og forseggjorte armlener. Southsea er laget av solid heltre ramme. Serpertine spiralfjærer i bunn av setet der sitteputene opp på disse er laget av "super wrap" fyll som gir en medium sitte fasthet. Praktisk avrundede front sarger er med på å gi deg en supergod Duresta sitte opplevelse. Southsea sine ben kan tilbys i fire farger. Alle sofaer og stoler fra Duresta tilbys i over 370 stoffer. Prisene varierer fra prisgruppe 3 (rimeligst) til prisgruppe 12. Her er avbildet stoffet "Pimlico Velvet Silver Birchr" som er i stoffgruppe 6 som sofaen er priset i Stoffkomposisjon: 50% Viscose, 41% Bomull, 9% Polyester. Last ned ytterligere informasjon om størrelses tabell og tekniske spesifikasjoner for denne modellen under "kataloger". Kontakt Mestermøbler om ytterligere informasjon ønskes.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Stort utvalg av møbelstoffer fra Duresta
  Duresta har til enhver tid ca. 370 forskjellige stoffer som de tilbyr på sine modeller. Disse kan du se dersom du går inn på duresta.com og klikker på «FABRICS» i menyen. Finner du et stoff som du synes er av interesse så vennligst send oss en mail på info@mestermobler.no og bli vil bestille en prøve fra fabrikken til deg.
 • Her finner du noen gode alternativer til Stol.
  Stol
  Waldorf
  Stol
  31 620,-

  Nydelig sofastol

  Les mer om Stol
  Stol
  Lansdowne
  Stol
  27 950,-

  Innbydende sofastol

  Les mer om Stol
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Duresta. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Duresta helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Duresta
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Duresta. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Duresta
  Duresta hovedkatalog
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Duresta
  Størrelsestabell
  Størrelsestabell
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Vår pris
31 200,-
Artikkel: SOUT-1
Southsea

Stol

En original merkevare fra England
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern