Sofa Leeds fra Delta Salotti | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Leeds sofa
  Mål og nødvendig fakta om Delta Salotti Sofa DSLEE51523637. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  DSLEE51523637

  Varenummer:

  544322756

  Merkevare:

  Delta Salotti

  Produksjonsland:

  Italia

  Høyde:

  84 cm

  Bredde:

  250 cm

  Dybde:

  98 cm

  Bredde chaise lounge:

  92 cm

  Lengde chaise lounge:

  165 cm

  Sittehøyde:

  46 cm

  Bentype:

  Heltre/krom metall

  Annet:

  Trinnvis justerbare hodestøtter

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk.
 • Produktbeskrivelse av Leeds sofa
  Moderne innbydende sofa med trinnvis justerbare nakkestøtter. Stor behagelig chaiselounge som innbyr til avslapning. Sofa er bygd på en heltrekonstruksjon. Seter er bygd opp med kraftige elastiske bånd, oppå dette ligger kraftige puter av med kvalitetspolstring. Sofa er trekt i semianilin hud hukvalitet Cat.3000 Spessorato som også prisen er beregnet ut fra. Tilbys også i hudkvaliteter Cat. 3200 El Paso og Cat. 3500 Patrol til noe høyere priser. Ben i forkrommet metall. Dette er en sofa med svært god kvalitet og sittekomfort.NB! Tilbys i en rekke tidsriktige hud farger og hud kvaliteter. Be om å få hud prøve tilsendt!
  VIKTIG! Disse kvalitetshudene fra Delta Salotti må ikke rengjøres med såpeprodukter.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Denne modellen kan leveres som modulsystem
  Denne modellen fra Delta Salotti kan fåes som en modulsofa med mange spennende sammensetninger og muligheter. Sett sammen en unik sofa helt etter dine ønsker og behov. Last ned produktark for denne modellen under KATALOGER eller ta kontakt med oss.
  Hudkvaliteter fra Delta Salotti
  Delta Salotti tilbyr bare den eksklusive semianilinkvaliteten på sine nøye utvalgte italienske huder. Semianilinkvalitet betyr at råhudene bare så vidt er korrigert i toppfinishen, dette betyr at kua, kalven eller oksens opprinnelige overflate er inntakt. Dette gir en hud med enormt stor slitestyrke sammenlignet med en standard slipt/korrigert hud (noe som vi ikke tilbyr). Semianilinhuden er gjennomfarget (som garnet du kjøper) og blir påført et tynt lakklag som beskyttelse. Semianilinhud regnes som den mest forbrukervennlige hudkvaliteten på møbler. MERK! Denne hudkvaliteten trenger ingen påføring av rensemidler eller kremer som møbelbutikkene gjerne vil selge deg (de har ikke noe ansvar). Ved påføring av slike midler vil også denne hudkvaliteten få en sterkt redusert levetid. Vi tar ikke ansvar for møbelets hud dersom slike rensemidler eller kremet er benyttet.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofa.
  Sofa
  Oscar
  Sofa
  56 950,-

  Lekker moderne sofa med daybed

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Dakota
  Sofa
  30 990,-

  Lekre sofaer med justerbare hodestøtter

  Les mer om Sofa
  Sofa
  David
  Sofa
  51 990,-

  Lekker moderne sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Cortina
  Sofa
  45 990,-

  Kraftfull innbydende sofa

  Les mer om Sofa
  TILBUD
  Sofapakke
  Matteo
  Sofapakke
  Nå 55 990,-
  Før 60 980,-

  Sofapakke 3+2 seter med justerbare nakkestøtter

  Les mer om Sofapakke
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Delta Salotti. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Delta Salotti helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Delta Salotti
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Delta Salotti. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Delta Salotti
  Classic
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Delta Salotti
  Design
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Delta Salotti
  Living
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Delta Salotti

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Delta Salotti. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Hud Kategori 3000 Spessorato

  Denne huden er en tykk, kraftig men myk semianilin hudkvalitet med en tykkelse på 13-15mm. Huden er gjennomfarget, den er lett korrigert for å gi en mest mulig uniform overflate, farge og tekstur.

  6037 Aske
  701 Elfenben
  727 Grå
  715 Hamp
  751 Hvit
  728 jord
  6037 Kaffe
  720 Kanvas
  752 Krem
  790 Kull
  739 Lys grå
  780 Marine
  707 Marmotta
  709 Mastice
  721 Porselen
  717 Rose
  722 Sand
  700 Svart
  Hud Kategori 3200 El Paso

  El Paso kommer fra nøye utvalgte huder av ikke -europeisk opprinnelse. Huden har en kraftfull karakter i tekstur og med sin tykkelse på 13-15mm. Huden har en fargebasert finish, en naturlig ukorrigert overflate og har tilslutt fått en semiglans polering. El Paso vil gi møbelet ditt et elegant utseende.

  3200EP Brandy
  3200EP Brun
  3200EP Cognac
  Hud Kategori 3200 New Camp

  Med sin tykkelse på 9-11mm og med den fargeteknikken som er benyttet på denne huden er New Camp å anse som meget myk hud med en fin overflate som vil passe såvel til både klassiske og moderne design. Huden har et lett antikk preg. Huden er av europeisk opprinnelse.

  3200NC Jern
  3200NC Leire
  Hud Kategori 3200 Queen

  Queen er en anerkjent hudkvalitet med sin rene ukorrigerte overflate. Denne huden er av europeisk opprinnelse. Den har en tykkelse på 9-10mm og er derfor å anse som en meget myk hud.

  3200Q-270 Antrasitt
  3200Q-260 Kakao
  3200Q-280 Snø
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
49 790,-
Artikkel: DSLEE51523637
Leeds

Sofa

En original merkevare fra Italia
Handle denne varen på nett
Antall:
Hud:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2021 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern