Sofa Florence fra David Gundry | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Florence sofa
  Mål og nødvendig fakta om David Gundry Sofa FLO-LA. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  FLO-LA

  Varenummer:

  23287737

  Merkevare:

  David Gundry

  Produksjonsland:

  England

  Høyde:

  99 cm

  Lengde:

  234 cm

  Dybde:

  107 cm

 • Produktbeskrivelse av Florence sofa
  Florence sofaserie er en populær og nok for sitt formspråk som passer godt inn i mange møbleringer. Sofaen favner både det klassiske og tradisjonelle. Dette er en sofa som innbyr til gode lune stunder. Legg merke til den unike detaljen med trekuler "knoles" på stolens skuldre,- lekkert. Modell vist her i møbelstoff Ducale Medallion Merlot gr. F. Florence sofaer og stoler tilbys i en rekke størrelser, se bilde av "tekniske data" i bildegalleriet. Bildet viser modell "Large"Prisene varierer med stoffkvalitet fra E til I. Her priset til stoffgruppe G.
  Alle modellene fra David Gundry tilbys i en rekke forskjellige stoffdesign som er priset fra prisgruppe D - L. Prisene vil med andre ord variere avhengig av hvilket stoff du velger.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Tilpasning
  I tillegg til de møbelstoffene som tilbys fra David Gundry kan kunden velge å bruke sitt eget stoff.  
  Vennligst ta kontakt med oss for priser eller andre spørsmål du måtte ha i forhold til spørsmål om tilpasning og modeller fra David Gundry.
  Bentyper
  Noen av disse serien kan leveres og er vist med ben med hjul. Vi leverer alle sofaene utelukkende med matchende treben uten hjul som standard. Ettersom at det i Norge er svært vanlig med type parkettgulv kan slike hjul lett forårsake skade, riper og lignende.
  Kvalitet
  Møblene fra David Gundry er bygd på tradisjonelle prinsipper med blant annet fjærer i setet som gir en svært så komfortabel sitteopplevelse. Ikke for hard og ikke for myk. Alle rammer er 100% fremstilt av utvalgte hardtre. Produsenten David Gundry har spesialisert seg på høykvalitets stoppning tilpasset det skandinaviske markedet. David Gundrys utvalgte møblestoffer kommer fra de de fineste møbelstoffprodusentene rundt om i verden. Møbelstoffene blir kuttet og tilpasset for hånd for å produsere den fineste mønstergjenkjenning og alle "valances" er håndsydd. David Gundry tar stor ære i sine kjerneverdier av tradisjonelt håndverk. Dette er en sofa som er bygd for å vare over tid.
  Varemerket
  David Gundry Upholstery Limited har designet og produsert håndlagde, skreddersydde møbler siden 1972. Virksomheten ble grunnlagt med en lidenskap for å lage møbeltrekk av høyeste kvalitet og det er de samme verdier som ligger til grunn i dag som for over 40 år siden. Kun de beste materialer benyttes, kombinert med dyktige håndverkere som produserer en utsøkte serie håndlagde møbler. Alle rammer er 100% fremstilt av utvalgte hardtre. David Gundrys utvalgte møblestoffer kommer fra de de fineste møbelstoffprodusentene rundt om i verden. I tillegg til møbelstoffene som tilbys fra David Gundry kan kunden velge å bruke sitt eget stoff. Møbelstoffene blir kuttet og tilpasset for hånd for å produsere den fineste mønstergjenkjenning og alle "valances" er håndsydd. David Gundry tar stor ære i sine kjerneverdier av tradisjonelt håndverk. David Gundry kan også skreddersy for å møte spesielle behov.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofa.
  Sofa
  Montrose
  Sofa
  59 850,-

  Lekker sofaserie

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Argyle
  Sofa
  59 850,-

  Klassisk, linjelekker sofaserie

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Amalfi
  Sofa
  69 990,-

  Klassisk eleganse og kvalitet

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Sienna
  Sofa
  64 300,-

  Tidløs og elegant sofaserie

  Les mer om Sofa
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra David Gundry. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra David Gundry helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra David Gundry
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket David Gundry. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  David Gundry
  Hovedkatalog
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Vår pris
71 590,-
Artikkel: FLO-LA
Florence

Sofa, large

En original merkevare fra England
Flere varianter av dette produktet
Sofa, medium (FLO-ME)
68850,-
Sofa, small (FLO-SM)
66990,-
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern