Sofa Waldorf fra Duresta | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Waldorf sofa
  Mål og nødvendig fakta om Duresta Sofa WALD3-2C. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  WALD3-2C

  Varenummer:

  829786270

  Merkevare:

  Duresta

  Produksjonsland:

  England

  Høyde:

  100 cm

  Bredde:

  228 cm

  Dybde:

  98 cm

  Inkludert:

  2 stk. pynteputer

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Waldorf sofa
  Waldorf er Duresta sin bestselger og en ekte moderne klassiker som utstråler sofistikert eleganse. Waldorf sofa tilbys i 9 varianter. De kraftige rygg putene og de løse pynte putene er fylt med andedun. Pynteputene (2 stk) er inkludert i prisen. Denne moderne klassiske designen har fått en unik vri med den ekspertisen og håndverket som Duresta er så kjent for. Waldorf er laget av solid heltre ramme. Serpertine spiralfjærer i bunn av setet der sitteputene opp på disse er laget av "super wrap" fyll som gir en medium sitte fasthet. Legg merke til de elegant utformede vangene. Praktisk avrundede front sarger er med på å gi deg en supergod Duresta sitte opplevelse. Waldorf sine ben kan tilbys i fem farger, der mahogeny er standard farge.
  Alle sofa fra Duresta tilbys i over 370 stoffer. Prisene varierer fra prisgruppe 3 (rimeligst) til prisgruppe 12. Her er avbildet stoffet "Fantasia Gold Dust" som er i stoffgruppe 8 som sofaen er priset i.

  Stoffkomposisjon: 63% Viscose, 25% Polyester, 12% Bomull . Last ned ytterligere informasjon om størrelses tabell og tekniske spesifikasjoner for denne modellen under "kataloger".Ønsker du ytterligere informasjon vennligst kontakt Mestermøbler.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Stort utvalg av møbelstoffer fra Duresta
  Duresta har til enhver tid ca. 370 forskjellige stoffer som de tilbyr på sine modeller. Disse kan du se dersom du går inn på duresta.com og klikker på «FABRICS» i menyen. Finner du et stoff som du synes er av interesse så vennligst send oss en mail på info@mestermobler.no og bli vil bestille en prøve fra fabrikken til deg.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofa.
  Sofa
  Southsea
  Sofa
  60 150,-

  Nydelig sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Coco
  Sofa
  68 670,-

  Moderne klassiker

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Belvedere
  Sofa
  64 980,-

  Vakker luksuriøs sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Trafalgar
  Sofa
  82 900,-

  Nydelig britisk klassiker

  Les mer om Sofa
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Duresta. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Duresta helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Duresta
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Duresta. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Duresta
  Duresta hovedkatalog
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Duresta
  Spesifikasjoner
  Spesifikasjoner
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Duresta
  Størrelsestabell
  Størrelsestabell
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Vår pris
63 900,-
Artikkel: WALD3-2C
Waldorf

Sofa, 3 seter

En original merkevare fra England
Flere varianter av dette produktet
Sofa, 2 seter (WALD2)
57650,-
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2023 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern