Sofa Glamour fra Tecni Nova | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Glamour sofa
  Mål og nødvendig fakta om Tecni Nova Sofa 1129. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  1129

  Varenummer:

  31346030

  Merkevare:

  Tecni Nova

  Produksjonsland:

  Spania

  Høyde:

  84 cm

  Lengde:

  210 cm

  Dybde:

  95 cm

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Glamour sofa
  Sofa modell 1129 fra Tecni Nova er en komfortabel moderne sofa med klassiske linjer som tilbys i fire varianter; sofastol, 2 seter, 3 seter og 4 seter. Dette er sittekomfort på sitt beste! Disse sofaene er bygd opp på gamlemåten hva angår stopning, dvs. saljorgress i bunnen med spiralfjærer og stopning opp på dette. Helt utrolig sitteopplevelsesom vi anbefaler på det varmeste. Salongen tilbys i flere stoffer, ta kontakt for veiledning og informasjon.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Kvalitet stoppmøbler
  Når du kjøper en stol eller en sofa fra Tecni Nova er denne håndlaget av en møbeltapetserer som setter sin signatur på møbelet. Alt er bygd opp på basis av en treramme i bøk der bunnen i stoppmøbelet først er spent med saljorbånd/tørket og vevd vanngress. Opp på dette sjakkmønsteret av bånd er der sydd mange spiralfjærer før en opp på disse legger selve stoppningsmaterialet som er av svært høy og varig kvalitet. Når du først har sittet i en sofa eller stol fra Tecni Nova merker du den store forskjellen!
  Kvalitet
  Disse møblene fra Tecni Nova er produsert i begrensede serier og satt sammen for hånd av møbelhåndverkere som vet hva begrepet "møbler av ekstra høy kvalitet" skal bety for deg som eksklusiv kunde.
  Varemerket
  Tecni Nova er et av europas mest kjente, sofistikerte og eksklusive merkenavn innen møbel. Tecni Nova representerer svært høy kvalitet og innovasjon innen design og utvikling. Møblene blir produsert i Spania i Tecni Novas fabrikk i Yecla nær Alicante. Vi kan skaffe til veie alle produktene fra fabrikken. Ta en titt på fabrikkens hjemmeside tecninova.com og se på fabrikkens kolleksjoner vist i katalogene der.
 • Her finner du flere produkter i serien "Glamour" fra Tecni Nova.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofa.
  Sofa
  Dorchester
  Sofa
  50 590,-

  Lekker sofaserie

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Monza
  Sofa
  48 490,-

  Elegant sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Cellina
  Sofa
  52 500,-

  Klassisk sofa

  Les mer om Sofa
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Tecni Nova. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Tecni Nova helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Tecni Nova
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Tecni Nova. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Tecni Nova
  Argento
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune II
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Glamour
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Inspiration
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2022 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern