Sofastol fra Tecni Nova | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for sofastol
  Mål og nødvendig fakta om Tecni Nova Sofastol 1726. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  1726

  Varenummer:

  31609477

  Merkevare:

  Tecni Nova

  Produksjonsland:

  Spania

  Høyde:

  91 cm

  Bredde:

  144 cm

  Dybde:

  103 cm

 • Produktbeskrivelse av sofastol
  En skikkelig lekker moderne sofastol. stolen er i kombinasjon av stoff og hud i beste kvalitet. Legg merke til den flott rustikke hudkvaliteten som preger nedre del av front samt sidevanger og rygg.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Kvalitet stoppmøbler
  Når du kjøper en stol eller en sofa fra Tecni Nova er denne håndlaget av en møbeltapetserer som setter sin signatur på møbelet. Alt er bygd opp på basis av en treramme i bøk der bunnen i stoppmøbelet først er spent med saljorbånd/tørket og vevd vanngress. Opp på dette sjakkmønsteret av bånd er der sydd mange spiralfjærer før en opp på disse legger selve stoppningsmaterialet som er av svært høy og varig kvalitet. Når du først har sittet i en sofa eller stol fra Tecni Nova merker du den store forskjellen!
  Kvalitet
  Disse møblene fra Tecni Nova er produsert i begrensede serier og satt sammen for hånd av møbelhåndverkere som vet hva begrepet "møbler av ekstra høy kvalitet" skal bety for deg som eksklusiv kunde.
  Varemerket
  Tecni Nova er et av europas mest kjente, sofistikerte og eksklusive merkenavn innen møbel. Tecni Nova representerer svært høy kvalitet og innovasjon innen design og utvikling. Møblene blir produsert i Spania i Tecni Novas fabrikk i Yecla nær Alicante. Vi kan skaffe til veie alle produktene fra fabrikken. Ta en titt på fabrikkens hjemmeside tecninova.com og se på fabrikkens kolleksjoner vist i katalogene der.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofastol.
  Sofa
  Adora
  Sofa
  54 990,-

  Elegant sofaer

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Mayfair
  Sofa
  45 990,-

  Lekker tidløs sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Oboe
  Sofa
  80 490,-

  Særdeles lekker sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Aarhus
  Sofa
  45 990,-

  Moderne innbydende sofa

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Lawrence
  Sofa
  27 490,-

  Lekker moderne sofa

  Les mer om Sofa
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Tecni Nova. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Tecni Nova helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Tecni Nova
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Tecni Nova. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Tecni Nova
  Argento
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune II
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Glamour
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Inspiration
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Vår pris
32 400,-
Artikkel: 1726

Sofastol

En original merkevare fra Spania
Flere varianter av dette produktet
Sofa, 3 seter (1726)
65700,-
Sofa, 2 seter (1726)
52500,-
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2019 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern