TV benk Stella fra Classic Italian | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Stella tv benk
  Mål og nødvendig fakta om Classic Italian TV benk FEMF-816. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  FEMF-816

  Varenummer:

  649858203

  Merkevare:

  Classic Italian

  Produksjonsland:

  Italia

  Høyde:

  75 cm

  Bredde:

  100 cm

  Dybde:

  41 cm

  Antall dører (nedfellbar luke):

  1

  Låsbare skapdører:

  Nei

  Glass i dør(er):

  Ja

  Antall skuffer:

  2

  Låsbare skuffer:

  Nei

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Stella tv benk
  lekker og praktisk TV benk. TV benk har 2 skuffer samt nedfellbar frontluke med glass. med stor åpning nede er det godt med plass til nødvendig mediautstyr som TV mottaker, DVD/blu-ray spiler med mer.
  TV benk med sin bredde på 100cm passer fint til flatskjerm TVer fra 32-40" (tommer). Husk å ta mål av din TV før du bestiller.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Innfelt mønster eller rotmønster
  På noen av modellene fra Classic Italian kan man velge om man ønsker innfelt mønstret tre. Dette produktet kan velges med eller uten mønstret innlegg. Mønstret innlegg er en type finér som man får fra en type utvekst på røttene til tretyper som bjørk, alm, oliventre og lyngtrær. Denne typen finér er kjent for sin hardhet og og tåler dessuten godt varme. Dette rotmønsteret gir et svært vakkert og spennende fargespill.  Slike rotmønster benyttes i hovedsak på bordplater, som innlegg på skuffe- og skapfronter.
  Varemerket Classic Italian
  Mestermøbler har knyttet til seg flere italienske fabrikker som produserer møbler av høy kvalitet og leverer møbelhåndverk av første klasse. Vi har nå samlet noen av disse produsentene under vårt eget varemerke Classic Italian. Alle disse brands tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav og våre krav til en bærekraftig produksjon, noe som alltid er en forutsetning for samarbeid med Mestermøbler.
 • Her finner du noen gode alternativer til TV benk.
  TV benk
  Desideri
  TV benk
  24 990,-

  TV benk med god oppbevaringsplass

  Les mer om TV benk
  TV benk
  Gioie
  TV benk
  16 250,-

  Lekker TV benk

  Les mer om TV benk
  TV benk
  TV benk
  10 750,-

  TV benk med skuffer

  Les mer om TV benk
  TV benk Hjørneskap
  Sofia
  TV benk Hjørneskap
  12 990,-

  TV benk hjørneskap med låsbare dører

  Les mer om TV benk Hjørneskap
  TV benk
  Desideri
  TV benk
  28 950,-

  Lekker TV benk

  Les mer om TV benk
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Classic Italian. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Classic Italian helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Classic Italian
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Classic Italian. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Classic Italian
  Katalog Ferrigno
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Classic Italian

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Classic Italian. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Trefarger (ferro)

  Standard fargevalg for dette produktet er valnøtt, kirsebær og mahogny. For andre farger vil det påregnes tillegg i pris. Kontakt oss for prisinformasjon.

  Hvit antikk
  Kirsebær
  Kirsebær/Sølv
  Mahogny
  Sort antikk
  Sort valnøtt/Gull
  Standard valnøtt
  Valnøtt/Gull
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
10 490,-
Artikkel: FEMF-816
Stella

TV benk

En original merkevare fra Italia
Handle denne varen på nett
Antall:
Trefarger:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2021 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern