Baderomsoppsett Elie No.2 fra Gaia | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for Elie No.2 baderomsoppsett
  Mål og nødvendig fakta om Gaia Baderomsoppsett ELIE2. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  ELIE2

  Varenummer:

  439520341

  Merkevare:

  Gaia

  Produksjonsland:

  Italia

  Inkludert:

  2 lampetter

  Annet:

  Inkluderer ikke blandebatteri

  Servant

  Høyde:

  15 cm

  Diameter Ø:

  45 cm

  Materialer:

  Resin

  Servant plate

  Bredde:

  210 cm

  Dybde:

  55 cm

  Høyde:

  7 cm

  Materialer:

  Heltre valnøtt

  Speil Slovenia

  Høyde:

  80 cm

  Bredde:

  180 cm

 • Produktbeskrivelse av Elie No.2 baderomsoppsett
  Et stort og luksuriøst baderomsoppsett, stor og massiv benkeplate på over 2 meter i massiv valnøtt tre. Oppsett inkluderer stort håndskjært speil belagt med bladgull. Oppsett er ellers som vist inkludert to stykk bronsefarget, antikkbehandlet servanter i resin. 2 stykk lampetter medfølger også som vist på bildet.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Gaia, etter dine ønsker
  Gaia kan tilpasse de fleste produkter etter dine ønsker, det være seg dekorasjon, mønster, materialer, farger og tilbehør. Du kan, utover de fargene vi har lagt under "Finishings", velge i omlag 180 farger uten ekstra kostnad. Kontakt oss for hjelp til å helt unike, personlige drømmebad.
  Viktig å vite
  Gaia baderomsmøbler, herunder servant, badekar og lignende leveres uten blandebatteri. Gaia har et stort sortiment av blandebatterier, dusjhoder og skaffer vi til veie det du ønsker.
  Gaia baderomsprodukter er deklarert for våtrom.
  Varemerket

  Italienske Gaia produserer klassiske og moderne baderomsmøbler samt tilbehør av en utsøkt kvalitet. Gaia har et klart fokus på at møblene skal være et gjennomgående håndlaget produkt. Siden begynnelsen har Gaia samarbeidet med lokale produsenter og håndverkere der det stilles store krav til kvalitet og råmaterialer, som er utelukkende av italiensk opprinnelse. 

  Presentasjonsvideo Gaia
 • Her finner du noen gode alternativer til Baderomsoppsett.
  Baderomsoppsett
  Alterego No.1
  Baderomsoppsett
  39 790,-

  Servantmøblement med speil og belysing

  Les mer om Baderomsoppsett
  Baderomsoppsett
  Elie No.1
  Baderomsoppsett
  22 450,-

  Servantoppsett i solid valnøtt treverk

  Les mer om Baderomsoppsett
  Baderomsoppsett
  Biografia No.1
  Baderomsoppsett
  78 460,-

  Stort oppsett med dobbel servant

  Les mer om Baderomsoppsett
  TILBUD
  Baderomsoppsett
  Robin
  Baderomsoppsett
  Nå 23 990,-
  Før 28 910,-

  Lekkert moderne servantmøblement i valgfri farger

  Les mer om Baderomsoppsett
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Gaia. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Gaia helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Gaia
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Gaia. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Gaia
  Datablad taylor
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Gaia

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Gaia. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Treverk

  Gaia treverk.

  Valnøtt
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
66 130,-
Artikkel: ELIE2
Elie No.2

Baderomsoppsett

En original merkevare fra Italia
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 70 17 19 00. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2021 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern