Sofabord Marcella fra Classic Italian | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Marcella Bokhylle
Vår pris 34 990,-
Bokhylle med skuffer
Gå til
Marcella Bokhylle
Vår pris 34 990,-
Bokhylle med skuffer
Gå til
Vis bildedata
 • Mål og fakta for Marcella sofabord
  Mål og nødvendig fakta om Classic Italian Sofabord CMS634T. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  CMS634T

  Varenummer:

  649809629

  Merkevare:

  Classic Italian

  Produksjonsland:

  Italia

  Høyde:

  48 cm

  Lengde:

  110 cm

  Bredde:

  60 cm

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Marcella sofabord
  Elegant sofabord med innfelt glassplate i bordplaten. Bordet har også praktisk hylle i underdel. Begrenset antall på tilbud nå i standard walnut. Kun 2 stk igjen på lager!
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Innfelt mønster eller rotmønster
  På noen av modellene fra Classic Italian kan man velge om man ønsker innfelt mønstret tre. Dette produktet kan velges med eller uten mønstret innlegg. Mønstret innlegg er en type finér som man får fra en type utvekst på røttene til tretyper som bjørk, alm, oliventre og lyngtrær. Denne typen finér er kjent for sin hardhet og og tåler dessuten godt varme. Dette rotmønsteret gir et svært vakkert og spennende fargespill.  Slike rotmønster benyttes i hovedsak på bordplater, som innlegg på skuffe- og skapfronter.
  Varemerket Classic Italian
  Mestermøbler har knyttet til seg flere italienske fabrikker som produserer møbler av høy kvalitet og leverer møbelhåndverk av første klasse. Vi har nå samlet noen av disse produsentene under vårt eget varemerke Classic Italian. Alle disse brands tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav og våre krav til en bærekraftig produksjon, noe som alltid er en forutsetning for samarbeid med Mestermøbler.
 • Her finner du flere produkter i serien "Marcella" fra Classic Italian.
  Vitrineskap
  Vitrineskap
  46 690,-

  Lekkert vitrineskap

  Les mer om Vitrineskap
  Skjenk
  Skjenk
  30 590,-

  Elegant 2 dørs skjenk med skuffer

  Les mer om Skjenk
  Nattbord
  Nattbord
  11 870,-

  Nattbord med 3 skuffer

  Les mer om Nattbord
  Kommode
  Kommode
  37 220,-

  Nydelig kommode og skatoll

  Les mer om Kommode
  Bokhylle
  Bokhylle
  34 990,-

  Bokhylle med skuffer

  Les mer om Bokhylle
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Classic Italian. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Classic Italian helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Classic Italian
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Classic Italian. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Classic Italian
  Katalog Ferrigno
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Classic Italian
  Sofakolleksjon GG
  Sofaer og sofastoler i hud.
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Classic Italian

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Classic Italian. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Trefarger (CMR)

  Lys Valnøtt
  Mørk Valnøtt
  Standard Valnøtt
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
10 920,-
Artikkel: CMS634T
Marcella

Sofabord

En original merkevare fra Italia
Handle denne varen på nett
Antall:
Trefarge:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern