Stol Aures YOU fra Pau Design | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Aures Fotskammel
Vår pris 9 990,-
Fotskammel til lenestol
Gå til
Vis bildedata
 • Mål og fakta for Aures YOU stol
  Mål og nødvendig fakta om Pau Design Stol 209. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  209

  Varenummer:

  514235909

  Merkevare:

  Pau Design

  Produksjonsland:

  Spania

  Høyde:

  117 cm

  Bredde:

  91 cm

  Dybde:

  83 cm

  Sittehøyde:

  42 cm

  Leveringsinformasjon

  Leveringsform:

  Leveres ferdig montert fra fabrikk. Varen leveres frem til dør.
 • Produktbeskrivelse av Aures YOU stol
  En skikkelig lekker tidløs lenestol, ørelappstol. En stol som innbyr til avslapning, gode stunder med lesing og annet.
  Disse modellen tilbys i et svært stort utvalg av farger på møbelstoffer. Alle de stoffer vi tilbyr er møbelstoffer av hardbrukskvalitet, meget slitesterke stoffer. Les mer om kvalitet for hver kategori under 'Stoff'. Finner du ikke den fargen, kvaliteten eller mønsteret du ønsker du ønsker? Ta kontakt med oss.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Kvalitet
  Pau Design er håndlagde møbler av førsteklasses råvarer og av de fremste håndverkere. Disse møblene er laget med en tanke om at møblene og design skal tåle tidens tann, med andre ord være et møbel du skal kunne glede deg over i mange, mange år. Møbler fra Pau er av ypperste kvalitet, med en utsøkt finish.
  Varemerket
  Pau design er et konsept der man lager luksuriøse møbler med hovedvekt på sofaer der designet skal være nøkternt og tidløst, et design som er moderne og kontemporære og som skal kunne glede og inspirere. Pau betyr komfort og behag, en plass man kan slappe av i en luksuriøs harmonisk atmosfære. Varemerket har sin opprinnelse fra Ascensión Latorre.
 • Her finner du noen gode alternativer til Stol.
  Stol
  Sam
  Stol
  25 290,-

  Innbydende moderne chaise lounge stol

  Les mer om Stol
  Stol
  Fortune
  Stol
  32 100,-

  Klassisk stol med moderne uttrykk

  Les mer om Stol
  Stol
  Simpson Country
  Stol
  47 500,-

  Lekker lenestol

  Les mer om Stol
  Lenestol
  Fortuna
  Lenestol
  37 970,-

  Moderne komfortabel lenestol

  Les mer om Lenestol
  Stol
  Missy
  Stol
  13 990,-

  Moderne spisestuestol

  Les mer om Stol
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Pau Design. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Pau Design helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Pau Design
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Pau Design. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Pau Design
  Hovedkatalog
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

 • Stoff og fargeprøver fra Pau Design

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Pau Design. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Trefarger

 • Stoff og fargeprøver fra Pau Design

  Her finner du stoff og fargeprøver fra varemerket Pau Design. Vær oppmerksom på at dette ikke er en nøyaktig representasjon av farger eller teksturer og at denne funksjonen er ment å gi en viss indikasjon på hvordan disse typer finishings kan se ut. Det vil være altfor store variasjoner på skjermtyper til at vi kan gjengi helt nøyaktig farger. Ta kontakt med oss for å få tilsendt prøver.

  Stoff kategori C

  Aspen er et kraftig linstoff i kombinasjonen 65% bomull og 35% lin. Stoffet har høy slitestyrke med et resultat på 50000 i martindaletest (slitasjetest) der laveste verdi for hardbruk til hjemmebruk er 25000.

  01 Aspen
  02 Aspen
  04 Aspen
  05 Aspen
  06 Aspen
  07 Aspen
  08 Aspen
  10 Aspen
  11 Aspen
  12 Aspen
  15 Aspen
  16 Aspen
  17 Aspen
  19 Aspen
  20 Aspen
  21 Aspen
  23 Aspen
  26 Aspen
  27 Aspen
  30 Aspen
  32 Aspen
  33 Aspen
  37 Aspen
  39 Aspen
  40 Aspen
  43 Aspen
  46 Aspen
  47 Aspen
  49 Aspen
  50 Aspen
  53 Aspen
  54 Aspen
  56 Aspen
  57 Aspen
  60 Aspen
  64 Aspen
  66 Aspen
  74 Aspen
  79 Aspen
  84 Aspen
  89 Aspen
  94 Aspen
Andre produkter du også har sett på
Vår pris
28 990,-
Artikkel: 209
Aures YOU

Stol

En original merkevare fra Spania
Handle denne varen på nett
Antall:
Trefarge:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern