Sofa fra Tecni Nova | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
 • Mål og fakta for sofa
  Mål og nødvendig fakta om Tecni Nova Sofa 1731. Produktets målverdier (eks. høyde, bredde, lengde og dybde) er oppgitt i centimeter.

  Generelt

  Artikkel:

  1731

  Varenummer:

  31874865

  Merkevare:

  Tecni Nova

  Produksjonsland:

  Spania

  Høyde:

  75 cm

  Bredde:

  250 cm

  Dybde:

  117 cm

 • Produktbeskrivelse av sofa
  Stor og lekker sofa. En moderne tilnærming av en tradisjonell stil. Lekker kombinasjon av førsteklasses hud og møbelstoff.
  Husk, vi leverer FRAKTFRITT over hele landet!
  Om du ønsker kan du også bestille denne  varen på telefon 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no
  Kvalitet stoppmøbler
  Når du kjøper en stol eller en sofa fra Tecni Nova er denne håndlaget av en møbeltapetserer som setter sin signatur på møbelet. Alt er bygd opp på basis av en treramme i bøk der bunnen i stoppmøbelet først er spent med saljorbånd/tørket og vevd vanngress. Opp på dette sjakkmønsteret av bånd er der sydd mange spiralfjærer før en opp på disse legger selve stoppningsmaterialet som er av svært høy og varig kvalitet. Når du først har sittet i en sofa eller stol fra Tecni Nova merker du den store forskjellen!
  Kvalitet
  Disse møblene fra Tecni Nova er produsert i begrensede serier og satt sammen for hånd av møbelhåndverkere som vet hva begrepet "møbler av ekstra høy kvalitet" skal bety for deg som eksklusiv kunde.
  Varemerket
  Tecni Nova er et av europas mest kjente, sofistikerte og eksklusive merkenavn innen møbel. Tecni Nova representerer svært høy kvalitet og innovasjon innen design og utvikling. Møblene blir produsert i Spania i Tecni Novas fabrikk i Yecla nær Alicante. Vi kan skaffe til veie alle produktene fra fabrikken. Ta en titt på fabrikkens hjemmeside tecninova.com og se på fabrikkens kolleksjoner vist i katalogene der.
 • Her finner du noen gode alternativer til Sofa.
  Sofa
  Firenze
  Sofa
  37 990,-

  En tidløs moderne sofa

  Les mer om Sofa
  Sofapakke
  Dakota
  Sofapakke
  59 980,-

  Sofapakke 3+2 seter med justerbare hodestøtter

  Les mer om Sofapakke
  Sofa
  Capri
  Sofa
  53 990,-

  Sofa i moderne stilren design

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Leeds
  Sofa
  50 880,-

  Innbydende sofa med chaise lounge

  Les mer om Sofa
  Sofa
  Breton
  Sofa
  35 950,-

  Moderne sofa med justerbare arm- og hodestøtter

  Les mer om Sofa
 • For å bedre kunne å hjelpe våre kunder ønsker vi å registrere noen opplysninger før du får tilgang til å laste ned kataloger fra Tecni Nova. Fyll ut alle feltene i skjemaet nedefor og du vil straks få tilgang til å laste ned digitale kataloger. Mer informasjon. Ønsker du tilsendt papirkatalog(er) fra Tecni Nova helt uforpliktende og kostnadsfritt? Klikk her
  Ditt navn:
  E-postadresse:
  Telefonnummer:
  Last ned gratis kataloger fra Tecni Nova
  Her finner du en oversikt over tilgjengelige digitale kataloger fra varemerket Tecni Nova. Alle disse katalogene kan fritt lastes ned. Mer informasjon om nedlastning av kataloger
  Tecni Nova
  Argento
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Fortune II
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Glamour
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Tecni Nova
  Inspiration
  Last ned
  Få fritt tilsendt
  Last ned digitale kataloger hos Mestermøbler

  Våre kataloger ligger tilgjengelig i formatet PDF. Har du ikke PDF leser på din (Windows)PC må denne installeres. Adobe Acrobat Reader kan du laste ned gratis her.
  Benytter du Mac trenger du ikke å innstallere Adobe Acrobat Reader da Mac har innebygget støtte for visning av PDF. Det samme gjelder for iPad og lignende enheter fra Apple.
  Mer informasjon finner du her: Hva er Adobe PDF?

  Det anbefales at du har en rask og stabil internettlinje for å laste ned kataloger og brosjyrer. Klikk på den katalogen du ønsker å lese. Du får nå valg om å åpne eller lagre PDF-filen. Vi anbefaler å lagre da noen av disse katalogene kan være relativt store filer. Velger du å lagre filene på din datamaskin, lagre da PDF-filen i en mappe du lett finner tilbake til f.eks. "Mine dokumenter", "Skrivebord". Velger du å laste katalogene ned på din datamaskin vil du også ha tilgang på disse filene når du måtte ønske det uten å måtte laste de ned på nytt hver gang.
  Velger du å åpne isteden for å lagre vil PDF-filen åpne seg direkte i din nettleser. Vær oppmerksom på at å lagre eller åpne kan ta noe tid dersom det er en stor fil.

  Når filen er lastet ned på din datamaskin velg fra dialogvinduet, åpne eller bla deg frem i din datamaskin til den mappen du lastet ned filen og åpne den derfra. Har du valgt å åpne vil katalogen automatisk åpnes i nettleservinduet.

  Ta gjerne kontakt med info@mestermobler.no eller telefon 70 17 19 00 om du skulle ha spørsmål eller få problemer med disse sidene.

Andre produkter du også har sett på
Vår pris
67 900,-
Artikkel: 1731

Sofa, 2 seter

En original merkevare fra Spania
Flere varianter av dette produktet
Sofa, 3 seter (1735)
74800,-
Sofa, sofastol (1735)
46900,-
Handle denne varen på nett
Antall:
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern