Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Nyttig informasjon om møbelstoff > Møbelstoffets brukskvalitet
Møbelstoffets brukskvalitet er avhengig av en rekke faktorer. En kvalitet som har vist seg god til en type møbler kan vise seg uheldig til en annen type av møbler og omvendt. De konstruksjonsdetaljer ved møblet en særlig bør ta hensyn
til ved valg av møbelstoff er, Er det løse puter eller et fast trukket møbel det dreier seg om? Skal vangene trekkes? Er det spisse, skarpe eller, harde kanter på møblet? Har møblet en slik form at stoffet kan strekkes i form slik at det oppstår ujevn spenning i stoffet? Skal møbel stoffet trekkes direkte på skumgummi, skumplast eller et annet materiale som gir stor friksjon? Er stoppingen myk eller hard?
Bruksbelastningen må også taes i betraktning ved valg av møbelstoff. Enkelte kvaliteter vil kunne få kraftig reduksjon i utseende ved robust bruk og behandling, mens andre kvaliteter vil kunne beholde sitt opprinnelige utseende selv ved kraftig bruksbelastning. I de tilfeller hvor møbelet nærmest er en pyntegjenstand vil kunden stort sett kunne ta et selvstendig og riktig stoffvalg, men i det øyeblikk kvalitetskravet til bruksegenskapene er avgjørende, vil varekunnskapene til selgeren være av avgjørende betydning for å kunne gi kunden riktig kjøperåd.
Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern