Kundeservice | Mestermøbler
HANDLEVOGN
Handlevognen er tom
RING VÅRT KUNDESENTER ÅPENT ALLE DAGER09.00-22.00
Kontakt oss > Spesielle ønsker?
Har du spesielle ønsker når det kommer til møbler?

Har du noen spesielle ønsker? Spør oss gjerne, kanskje vi kan hjelpe nettopp deg!

 

I Mestermøbler bestreber vi oss på å utvide våre møbelkolleksjoner kontinuerlig. Vi har hele tiden en rekke forespørsler fra nye så vel som bestående kunder som går på spesifikke ønsker.

 

Skulle du, etter å ha sjekket gjennom vårt kolleksjonstilbud, ha spesifikke produktønsker generelt eller ønsker om enkeltprodukt fra en leverandør, så ring gjerne vår kundeservice på tlf. 70 17 19 00.
Vi vil da kunne svare konkret på om varen kan skaffes og eventuelt til hvilken pris. Dette gjelder møbler til så vel hjemmeinnredning som til kontraktsmøbler.

 

Vi har også en rekke forbrukere som er ute etter å kjøpe kupong av møbelstoff til f.eks omtrekking. Skulle du ha ønske om tilbud på dette, vennligst ta kontakt med oss.

 

Flere av våre kunder ringer også for å drøfte konkrete problemstillinger de står overfor i møbleringssituasjoner. Vi står gjerne til disposisjon som en samtalepartner med bred faglig kunnskap. Alt selvsagt uten noen form for forpliktelser for deg.

 

Skulle du ha andre ønsker angående møbler og interiør – vennligst ta kontakt med oss på tlf. 70 17 19 00 eller send en e-post til info@mestermobler.no

Mestermøbler AS
Telefon: +47 900 88 057. Åpningstider kundeservice 09.00 - 22.00.
Copyright © 2024 www.mestermobler.no Mestermøbler AS. All rights reserved. Personvern